نام و نام خانوادگی حمیدرضا کاظمینی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی وبسایت — پست الکترونیک h [dot] kazemeini [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنواندانشجواستاد راهنمااستاد مشاورتاریخ دفاع 1 اثر پوشش صمغ فارسی (صمغ زدو) حاوی لاکتوباسیلوس ساکئی بر روی کیفیت گوشت گاو طی نگهداری در دمای یخچال محمدحسن نعمتی شهره عالیان سماک خواه راضیه پرتوی 1402/06/20 2 بررسی میزان شیوع آفلاتوکسین M1 در شیر خام و پاستوریزه گاو در ایران: مرور سیستماتیک و متاآنالیز سیده مائده رحیمی شهره عالیان سماک خواه امیر خاکی 1402/06/20 3 بررسی میزان زنده مانی فرم آزاد و انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با موسیلاژ دانه به و اثر آن بر خواص حسی و ماندگاری دوغ در طی دوران نگهداری عاطفه عابدینی جارانی حمیدرضا کاظمینی --- 1402/06/19 4 ارزیابی اثر فیلم تهیه شده بر پایه پلی لاکتیک اسید و صمغ کتیرا حاوی اسانس پونه کوهی بر مدت زمان ماندگاری و ویژگی های پنیر فتا سارا صمدی حمیدرضا کاظمینی --- 1402/06/19 5 مطالعه اثر فیلم موسیلاژ دانه به تقویت شده با صمغ کتیرا حاوی اسانس دارچین بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا محمدصادق محمدی رسکتی حمیدرضا کاظمینی --- 1402/06/19 6 فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی هیبرید گرافن اکساید-اکسید روی و اسانس پونه به عنوان ماده بسته بندی: بررسی خصوصیات فیزیکی-مکانیکی فیلم ها و اثرات آن بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیک فیله مرغ در دمای یخچال نسیم عزیزپور راضیه پرتوی مریم عزیزخانی 1401/11/12 7 تاثیر حرارت و زمان در روش های مختلف پخت بر میزان باقی مانده های آموکسی سیلین در گوشت بلدرچین --- حمیدرضا کاظمینی --- 1401/11/10 8 ارزیابی ترکیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال و اثر آن بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشمیایی و حسی گوشت بوقلمون نگهداری شده در دمای یخچال ساناز ارس خلجی حمیدرضا کاظمینی --- 1401/11/10 9 جداسازی ویروس هپاتیت E در شیر و مدفوع گاوهای گاوداری های سنتی استان مازندران امیر رضا حسن پور شهره عالیان سماک خواه فهیمه توریان 1401/06/29 10 بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد در ارتباط با ایمنی و بهداشت مواد غذایی در میان دست اندرکاران تهیه و توزیع غذا در رستوران های بین راهی جاده هراز یاسمن طباطبایی رنجبر شهره عالیان سماک خواه فهیمه توریان 1401/06/28 11 مطالعه اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقا استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان --- حمیدرضا کاظمینی --- 1401/06/28 12 مطالعه اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای باکتریاستافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی کپور در دمای یخچال مائده وجدانی حمیدرضا کاظمینی --- 1401/06/28 13 تاثیر غنی سازی جیره با گیاه خارمریم و آرتیشو بر ویژگی های لاشه... فاطمه صالحی راضیه پرتوی --- 1401/06/22 14 ارزیابی تاثیر پری بیوتیکی عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس روی رشد ... احمد یزدانی حمیدرضا کاظمینی احمد نازک تبار 1400/11/30 15 شیوع باقیمانده های آنتی بیوتیکی در شیر گاو مصرفی در ایران: مرور سیستماتیک و متاآنالیز خاطره حسینی فهیمه توریان شهره عالیان سماک خواه 1400/11/30 16 مطالعه مقایسه ای آلودگی انگلی سبزیجات آماده به مصرف... --- حمیدرضا کاظمینی فاطمه اسفرجانی 1400/11/18 17 بررسی تاثیر تزریق داخل تخم مرغی روغن بذر کتان بر ویژگی های کیفی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه گوشتی یکروزه سارا بلوایه راضیه پرتوی بهرخ مرزبان عباس آبادی 1400/10/27 18 بررسی تاثیر تزریق تخم مرغی روغن بذر کتان بر ویژگی های ... سارا بلوایه راضیه پرتوی بهرخ مرزبان عباس آبادی 1400/10/27 19 مطالعه ترکیب شیمیایی و اثر غلظت های مختلف اسانس زنجبیل... --- حمیدرضا کاظمینی --- 1400/10/20 20 بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام گاو، گوسفند و بز به روش Nested-PCR در استان مازندران الهام اثنی عشری حمیدرضا کاظمینی راحم خوشبخت 1400/10/02 21 اثربخشی دوگانه پوشش های خوراکی کیتوزان - نشاسته حاوی ... --- فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1400/09/03 22 ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه... میکائیل ثباتی راحم خوشبخت --- 1400/07/28 23 ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکوشیمیایی در پنیر فتا میکائیل ثباتی حمیدرضا کاظمینی --- 1400/07/28 24 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های زنیان، پونه و مرزه مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 25 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های ... مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 26 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس لیموترش فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 27 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس citrus limon L فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 28 بررسی میزان ترکیبات بی فنیل های پلی کلرینه در برخی از پنیرهای سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران با ستفاده از روش کروماتوگرافی گازی مهتاب مفتحی فهیمه توریان نبی شریعتی فر 1399/07/06 29 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین بر روی رشد باکتری لیستریا منوسیتوژنز تلقیح شده در گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال بهاره ناییجی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 30 بررسی میزان ترکیبات بی فنیل های پلی کلرینه در برخی از پنیرهای سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران با استفاده از روش های کروماتوگرافی گازی مهتاب مفتحی فهیمه توریان نبی شریعتی فر 1399/07/06 31 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی آویشن شیرازی و کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال مرضیه آقابابایی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 32 بررسی میزان آلودگی قارچی و آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر خام گوسفندان نژاد زل در استان مازندران ریحانه ربطی حمیدرضا کاظمینی حجت اله شکری 1399/07/06 33 بررسی میزان فراوانی رنگ های مصنوعی در جوجه کباب های زعفرانی عرضه شده در شهرستان بابل با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک --- راضیه پرتوی ابراهیم جوان آملی 1399/06/30 34 مطالعه ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکوکایسین جدا شده از شیر خام حمید آدیم راضیه پرتوی راحم خوشبخت 1399/02/31 35 مطالعه ویژگیهای فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکومایسین جدا شده از شیرخام حمید آدیم راضیه پرتوی راحم خوشبخت 1399/02/31 36 بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی و تأثیر پاتوژن های غذازاد در ماست سین بیوتیک حاوی موسیر و باکتری های پروبیوتیک فرحناز وحدت حمیدرضا کاظمینی --- 1398/10/29 37 بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام گاو، گوسفند و بز به روش Nested- PCR در استان مازندران الهام اثنی عشری حمیدرضا کاظمینی راحم خوشبخت 1398/10/02