نام و نام خانوادگی فهیمه توریان شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی وبسایت — پست الکترونیک f [dot] tooryan [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنواندانشجواستاد راهنمااستاد مشاورتاریخ دفاع 1 بررسی تاثیر امیرحسین محمدزاده راضیه پرتوی محبوبه زارع 1402/06/21 2 بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان/صمغ عربی/اسانس پونه بر ویژگی های میکروبی، شیمایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچال امیرحسین محمدزاده راضیه پرتوی محبوبه زارع 1402/06/21 3 بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان کشتارگاه های استان گیلان در مورد تب خونریزی دهنده کریمه کنگو غزاله شاروقی شهره عالیان سماک خواه فهیمه توریان 1402/06/20 4 ارزیابی بقایای دارویی انروفلوکساسین و تتراسایکلین در شیرخام و پاستوریزه شهر تهران به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) شهاب الدین سهرابی شهره عالیان سماک خواه رضا نوریان 1401/11/10 5 جداسازی ویروس هپاتیت E در شیر و مدفوع گاوهای گاوداری های سنتی استان مازندران امیر رضا حسن پور شهره عالیان سماک خواه فهیمه توریان 1401/06/29 6 بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد در ارتباط با ایمنی و بهداشت مواد غذایی در میان دست اندرکاران تهیه و توزیع غذا در رستوران های بین راهی جاده هراز یاسمن طباطبایی رنجبر شهره عالیان سماک خواه فهیمه توریان 1401/06/28 7 ارزیابی تاثیر پری بیوتیکی عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس روی رشد ... احمد یزدانی حمیدرضا کاظمینی احمد نازک تبار 1400/11/30 8 شیوع باقیمانده های آنتی بیوتیکی در شیر گاو مصرفی در ایران: مرور سیستماتیک و متاآنالیز خاطره حسینی فهیمه توریان شهره عالیان سماک خواه 1400/11/30 9 تاثیر غنی سازی جیره با گیاه پونه و رزماری بر ویژگی های لاشه، ثبات اکسیداتیو و کیفیت گوشت سینه بلدرچین ژاپنی فاطمه شیخ سامانی راضیه پرتوی مریم عزیزخانی 1400/10/27 10 بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام گاو، گوسفند و بز به روش Nested-PCR در استان مازندران الهام اثنی عشری حمیدرضا کاظمینی راحم خوشبخت 1400/10/02 11 اثربخشی دوگانه پوشش های خوراکی کیتوزان - نشاسته حاوی ... --- فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1400/09/03 12 اثر بخشی دوگانه پوشش های خوراکی کیتوزان – آلژینات سدیم برای غیر فعال کردن عوامل بیماری زای غذازادو حفظ خواص حسی گوشت ماهی) Cyprinus carpio ( آماده مصرف پاییزه پازوکی فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1400/07/28 13 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های ... مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 14 اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیان بر تغییرات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله های ماهی قزل آلای طلایی نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد محمدجواد حسن پور راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 15 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های زنیان، پونه و مرزه مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 16 ارزیابی بقای باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده با استفاده از بیوپلیمرها در مدل شبیه ساز دستگاه گوارش رضا اترکی مریم عزیزخانی ماریا لوپز روبیو 1400/07/18 17 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکربی پپتیدهای استخراج شده از کفیربومی سمنان تهیه شده از شیر گاو و گوسفند اعظم سودانلو مریم عزیزخانی فهیمه توریان 1400/07/18 18 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس citrus limon L فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 19 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس لیموترش فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 20 بررسی میزان ترکیبات بی فنیل های پلی کلرینه در برخی از پنیرهای سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران با ستفاده از روش کروماتوگرافی گازی مهتاب مفتحی فهیمه توریان نبی شریعتی فر 1399/07/06 21 بررسی میزان ترکیبات بی فنیل های پلی کلرینه در برخی از پنیرهای سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران با استفاده از روش های کروماتوگرافی گازی مهتاب مفتحی فهیمه توریان نبی شریعتی فر 1399/07/06 22 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی آویشن شیرازی و کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال مرضیه آقابابایی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 23 بررسی میزان فراوانی رنگ های مصنوعی در جوجه کباب های زعفرانی عرضه شده در شهرستان بابل با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک --- راضیه پرتوی ابراهیم جوان آملی 1399/06/30 24 بررسی و مقایسه فعّالیت آنتی اکسیدانی، اثرات ضدباکتریایی و ضدقارچی کفیر تولید شده از شیرهای گاو، شتر، بز و میش مهدی بنی اسدی مریم عزیزخانی پر اریک ساریس 1399/06/30 25 تشخیص نوع گوشت مورد استفاده در انواع گوشت چرخ کرده عرضه شده در سطح استان البرز به روش PCR زمان واقعی صدیقه مسحنه فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1399/06/30 26 تشخیص تفریقی نوع گوشت مورد استفاده در گوشت کباب عرضه شده در رستوران های بین راهی استان خراسان شمالی با استفاده از Taqman Real Time PCR سحر پرزحمت شیروان مریم عزیزخانی مریم ترابی 1399/03/21 27 مطالعه ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکوکایسین جدا شده از شیر خام حمید آدیم راضیه پرتوی راحم خوشبخت 1399/02/31 28 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس ترخون (Artemisia dracunculus) --- مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1399/02/28 29 بررسی تجربی خواص شیمیایی، میکروبی و حسی نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر ماندگاری فیله مرغ در دمای4 درجه سانتی گراد ظلایه فلاح اسکی فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29 30 بررسی تأثیر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس لیموترش (Citrus limon) و نانوامولسیون میخک (Syzygium aromaticum) بر مدت ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) ماریناد شده فاطمه تاری فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29