نام و نام خانوادگی مریم عزیزخانی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی وبسایت مشاهده پست الکترونیک azizkhani [dot] maryam [at] gmail [dot] com مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنواندانشجواستاد راهنمااستاد مشاورتاریخ دفاع 1 بهبود ویژگی های لاشه و کیفیت شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین ژاپنی با استفاده از عصاره کاسنی بومی زینب روحی نائیج مریم عزیزخانی --- 1403/06/20 2 فرمولاسیون پلیمر پوششی سبز جهت حفظ و بهبود کیفیت فیله مرغ طی دوره نگهداری در یخچال صبا سمیع مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1402/11/19 3 فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایه ی شیر حاوی عصاره سبوس برنج عاطفه حمدانی مریم عزیزخانی --- 1402/11/19 4 ارتقای ویژگی های کیفی فیله مرغ با استفاده از بیوپلیمر های طبیعی حاوی ترکیبات فنلی پوست نارنج طی دوره نگهداری در یخچال سارا کاووسی مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1402/06/19 5 ارتقای ویژگی های سارا کاووسی مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1402/06/19 6 فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی هیبرید گرافن اکساید-اکسید روی و اسانس پونه به عنوان ماده بسته بندی: بررسی خصوصیات فیزیکی-مکانیکی فیلم ها و اثرات آن بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیک فیله مرغ در دمای یخچال نسیم عزیزپور راضیه پرتوی مریم عزیزخانی 1401/11/12 7 ارزیابی بقایای دارویی انروفلوکساسین و تتراسایکلین در شیرخام و پاستوریزه شهر تهران به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) شهاب الدین سهرابی شهره عالیان سماک خواه رضا نوریان 1401/11/10 8 ارزیابی اثرضدمیکربی نانوکپسول حاوی عصاره پروبیوتیک و عصاره زنیان رفعت کاربخش مریم عزیزخانی --- 1401/06/14 9 فعالیت ضداکسلیسی و ضدمیکربی نانوالیاف استات سلولز حاوی اسانس زنیان تهیه شده به روش الکتروریسی پریسا عبادی مریم عزیزخانی --- 1401/06/14 10 ارزیابی پایداری اکسایشی سبوس جو، جو دوسر و برنج تیمارشده با مایکرویو رمضان ابراهیم خاصی مریم عزیزخانی --- 1401/06/13 11 بررسی کارایی ضداکسایشی پوست مرکبات شمال و جنوب ایران در پایدارسازی حرارتی روغن کانولا طی سرخ کردن عمیق حسین عالی مریم عزیزخانی --- 1401/06/13 12 تاثیر غنی سازی جیره با گیاه پونه و رزماری بر ویژگی های لاشه، ثبات اکسیداتیو و کیفیت گوشت سینه بلدرچین ژاپنی فاطمه شیخ سامانی راضیه پرتوی مریم عزیزخانی 1400/10/27 13 اثربخشی دوگانه پوشش های خوراکی کیتوزان - نشاسته حاوی ... --- فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1400/09/03 14 ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه... میکائیل ثباتی راحم خوشبخت --- 1400/07/28 15 اثر بخشی دوگانه پوشش های خوراکی کیتوزان – آلژینات سدیم برای غیر فعال کردن عوامل بیماری زای غذازادو حفظ خواص حسی گوشت ماهی) Cyprinus carpio ( آماده مصرف پاییزه پازوکی فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1400/07/28 16 ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکوشیمیایی در پنیر فتا میکائیل ثباتی حمیدرضا کاظمینی --- 1400/07/28 17 اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیان بر تغییرات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله های ماهی قزل آلای طلایی نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد محمدجواد حسن پور راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 18 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های زنیان، پونه و مرزه مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 19 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های ... مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 20 ارزیابی نانوانکپسولاسیون باکتری های اسید لاکتیک و بیفیدوباکتری ها با استفاده از نشاسته و آلژینات سدیم جهت افزایش بقاء در مدل غذایی --- مریم عزیزخانی ماریا لوپز روبیو 1400/07/18 21 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکربی پپتیدهای استخراج شده از کفیربومی سمنان تهیه شده از شیر گاو و گوسفند اعظم سودانلو مریم عزیزخانی فهیمه توریان 1400/07/18 22 ارزیابی بقای باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده با استفاده از بیوپلیمرها در مدل شبیه ساز دستگاه گوارش رضا اترکی مریم عزیزخانی ماریا لوپز روبیو 1400/07/18 23 بهینه سازی فرمولاسیون غذای انرژی زای غنی شده با مواد مغذی با استفاده از صمغ های زدو (Amygdalus scoparia) و دانه شاهی (Lepidium sativum L.) امیرحسین رازجو مریم عزیزخانی --- 1399/08/28 24 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس لیموترش فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 25 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس citrus limon L فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 26 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی آویشن شیرازی و کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال مرضیه آقابابایی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 27 بررسی و مقایسه فعّالیت آنتی اکسیدانی، اثرات ضدباکتریایی و ضدقارچی کفیر تولید شده از شیرهای گاو، شتر، بز و میش مهدی بنی اسدی مریم عزیزخانی پر اریک ساریس 1399/06/30 28 تشخیص نوع گوشت مورد استفاده در انواع گوشت چرخ کرده عرضه شده در سطح استان البرز به روش PCR زمان واقعی صدیقه مسحنه فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1399/06/30 29 تشخیص تفریقی نوع گوشت مورد استفاده در گوشت کباب عرضه شده در رستوران های بین راهی استان خراسان شمالی با استفاده از Taqman Real Time PCR سحر پرزحمت شیروان مریم عزیزخانی مریم ترابی 1399/03/21 30 مطالعه ویژگیهای فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکومایسین جدا شده از شیرخام حمید آدیم راضیه پرتوی راحم خوشبخت 1399/02/31 31 مطالعه ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکوکایسین جدا شده از شیر خام حمید آدیم راضیه پرتوی راحم خوشبخت 1399/02/31 32 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس ترخون (Artemisia dracunculus) --- مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1399/02/28 33 بررسی تجربی خواص شیمیایی، میکروبی و حسی نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر ماندگاری فیله مرغ در دمای4 درجه سانتی گراد ظلایه فلاح اسکی فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29 34 بررسی تأثیر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس لیموترش (Citrus limon) و نانوامولسیون میخک (Syzygium aromaticum) بر مدت ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) ماریناد شده فاطمه تاری فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29