نام و نام خانوادگی محمدحسن شاهوی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده مهندسی فناوری های نوین / گروه نانو فناوری تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای مهندسی شیمی وبسایت مشاهده پست الکترونیک m [dot] shahavi [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنواندانشجواستاد راهنمااستاد مشاورتاریخ دفاع 1 بهینه سازی فرآیند تولید و ارزیابی نانوالیاف کامپوزیتی پلی وینیل الکل/سلولز به روش الکتروریسی جهت انکپسوله نمودن پروبیوتیک مهدی احمدوند حمید غفوری --- 1402/06/29 2 توسعه سیستم یکپارچه مایع سازی گاز طبیعی از گاز کوره کک سازی با استفاده از سیکل تبرید مبرد چند جزیی زینب سادات میرهادی محمدحسن شاهوی بهرام قربانی 1402/06/29 3 بهینـه ســازی و ارزیـابـی نـانـولیپـوزوم روغـن میـخـک به عنـوان مهـارکننـده تشکیـل بیـوفیـلم مریم حسین پور محسن جهانشاهی محمدحسن شاهوی 1402/06/22 4 ساخت و ارزیابی جاذب آگارزی اصلاح شده با حفرات نانویی جهت جذب نانو محصولات زیستی در فرآیند بستر توسعه یافته هوشیار توکلی محسن جهانشاهی --- 1402/06/22 5 بهینـه ســازی و ارزیـابـی نــانــوذرات لیپیـدی جـامـد بـرای تحویـل دارویـی پـایـدار اسـانـس روغـن میخـک نیما اجلی محسن جهانشاهی محمدحسن شاهوی 1402/06/18 6 بهینه سازی راندمان و کاهش انتشار آلاینده ها در بویلر فایرتیوب؛ بررسی تاثیر عوامل محیطی دما و رطوبت نسبی، هوای اضافه و دمای آب بویلر بر آن مهران باستانی محمدحسن شاهوی شایان سیف 1401/11/12 7 بررسی و مقایسه تاثیر نوع منابع تولید پراکنده بر روی هارمونیک شبکه توزیع حسین فولادی محمدحسن شاهوی --- 1401/06/30 8 ساخت و ارزیابی ترموسیفون یو (U) شکل جهت خنک سازی مجموعه باتری های خودروهای الکتریکی معین گرمابی محمدحسن شاهوی میلاد علیزاده 1401/06/30 9 توسعه یک ساختار نوین مایع سازی گاز طبیعی با استفاده از پنل های فتوولتائیک کوثر شکری محمدحسن شاهوی بهرام قربانی 1400/11/10 10 اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیان بر تغییرات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله های ماهی قزل آلای طلایی نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد محمدجواد حسن پور راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 11 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های زنیان، پونه و مرزه مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 12 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های ... مریم حیدری دامانی راضیه پرتوی محمدحسن شاهوی 1400/07/21 13 بررسی عددی انتقال حرارت و افت فشار در مبدل حرارتی سه سیاله دارای کویل مارپیچ و بافل ساده سید پوریا اورنجین مجید اسحق نیموری --- 1400/06/28 14 تهیه و ارزیابی میکرو و نانو کره پلی وینیل الکل با سورفکتانت های غیریونی جهت رهایش آهسته آفتکش های زیستی نجمه گرجی محسن جهانشاهی محمدحسن شاهوی 1400/06/20 15 توسعه ی یک ساختاریکپارچه نوین تولید توان با استفاده از سیستم ذخیره سازی هوای مایع و انرژی های تجدیدپذیر فاطمه اسکندرزاده بهرام قربانی آرمین ابراهیمی 1399/11/20 16 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس citrus limon L فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 17 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس لیموترش فریده دیلم فهیمه توریان راضیه پرتوی 1399/07/27 18 تهیه، ارزیابی و بکارگیری جاذب های آگارزی پوشش داده شده پلیمری با حفرات نانویی به منظور خالص سازی نانو محصولات زیستی در ستون جذب بستر توسعه یافته روزبه مفیدیان ابوالفضل براتی محمدحسن شاهوی 1399/07/26 19 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی آویشن شیرازی و کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال مرضیه آقابابایی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 20 بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین بر روی رشد باکتری لیستریا منوسیتوژنز تلقیح شده در گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال بهاره ناییجی حمیدرضا کاظمینی محمدحسن شاهوی 1399/07/06 21 بررسی تاثیر ضدمیکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس ترخون (Artemisia dracunculus) --- مریم عزیزخانی راضیه پرتوی 1399/02/28 22 بررسی تجربی خواص شیمیایی، میکروبی و حسی نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر ماندگاری فیله مرغ در دمای4 درجه سانتی گراد ظلایه فلاح اسکی فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29 23 بررسی تأثیر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس لیموترش (Citrus limon) و نانوامولسیون میخک (Syzygium aromaticum) بر مدت ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) ماریناد شده فاطمه تاری فهیمه توریان مریم عزیزخانی 1398/10/29 24 بررسی اثر الگوی میدان شارش بر روی عملکرد پیل های سوختی پلیمری با استفاده از مدل فشرده --- --- --- 1398/10/29