نام و نام خانوادگی زهرا پناهی شغل دانشجوی سایر دانشگاههای داخل کشور / گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران تحصیلات — وبسایت — پست الکترونیک — مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنوانمجله 1 تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال علوم و صنایع غذایی ایران 138 (20) (1402) 174-185 2 The Effect of Sodium Alginate Coating Containing Citrus (Citrus aurantium) and Lemon (Citrus lemon) Extracts on Quality Properties of Chicken Meat JOURNAL OF FOOD QUALITY 2022 (2022) 1-9 3 شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران علوم و صنایع غذایی ایران 125 (19) (1401) 101-108 4 بررسی حضور ژن های فیمبریال sfa، pap و fimH در جدایه های اشریشیاکلی مقاوم به ایمی پنم بدست آمده از بیماران مبتلا به عفونت دستگاه ادراری در آزمایشگاه های شهر آمل در سال 1397-1398 پژوهش در پزشکی 45 (4) (1400) 96-101