Research Info

Home \بررسی میزان ملامین موجود در ...
Title بررسي ميزان ملامين موجود در شير خشك مصرفي نوزادان جمع آوري شده از مناطق مختلف شهر تهران با استفاده از روش الايزا
Type FinishedProject
Keywords شير خشك، الايزا، نوزاد، ملامين
Abstract مقدمه: تشخيص تقلب افزودن ملامين در محصولات غذايي كه به منظور افزايش محتواي نيتروژن انجام مي شود، به دليل مخاطرات آن براي سلامت مصرف كننده ضروري مي باشد. هدف از اين مطالعه بررسي ميزان ملامين موجود در شير خشك مصرفي نوزادان جمع آوري شده از مناطق مختلف شهر تهران با استفاده از روش الايزا در سال 1400 است. روش ها: در اين مطالعه، در سال 1400 تعداد 22 نمونه شير خشك مصرفي نوزادان با نشان هاي تجاري مختلف از پرفروش ترين آن ها در 22 منطقه ي شهر تهران گردآوري شد و با استفاده از كيت تشخيصي مبتني بر روش الايزا(ELISA)، ملامين جستجو، تشخيص و ميزان آن تعيين شد و سپس با حد استاندارد مقايسه گرديد. يافته ها: بر اساس نتايج به دست آمده، در هيچ كدام از نمونه هاي شير خشك نوزادان مقادير بالاتر از حد تشخيص كيت مشاهده نشد. نتيجه گيري: با توجه به نتايج به دست آمده از اين مطالعه، مشخص شد در شير خشك نوزادان در سال 1400 در شهر تهران تقلب افزودن ملامين صورت نگرفته و از اين نظر خطري براي مصرف كننده(نوزادان) ندارد.
Researchers hamidreza kazemeini (First researcher) , Asghar Azizian (Co worker) , katayoun Ahmadi (Co worker)