Research Info

Home \بررسی اثر نانوامولسیون عصاره ...
Title بررسي اثر نانوامولسيون عصاره پياز محصور شده در صمغ قدومه شيرازي و دانه شاهي بر نگهداري فيله گوشت گاو
Type Article
Keywords صمغ دانه بومي، پوشش خوراكي، ريزپوشاني، آنتي اكسيدان طبيعي، گوشت قرم
Abstract در اين مطالعه ، صمغ دانه قدومه شيرازي و صمغ دانه شاهي در نسبت هاي مختلف 1 ROE (پوشش گوشت به روش غوطه براي ريزپوشاني عصاره پياز قرمز ( 1 : و 0 1 : 1 ، وري استفاده شد. غلظت هاي مختلف ROE) 400 ، 800 ، 1200 و 1600 ppm ( فعاليت آنتي اكسيداني بالايي را به دليل تركيبات فنولي و فلاونوئيدي نشان دادند. از نظر ميانگين اندازه، كمترين اندازه ذرات در ROE محصور شده در صمغ قدومه شيرازي نانومتر) مشاهده شد و نانو امولسيون تهيه شده در صمغ دانه شاهي بالاتر 7 / 4 ± 89 / 3 ) 145 نانومتر) را داشتند. پتانسيل زتا منفي در تمام نانو امولسيون ها / 7 ± 2 / 3 اندازه ذرات ( درجه سانتيگراد نگهداري مشاهده شد. نمونه هاي گوشت به مدت 20 روز در دماي 4 ، شمارش كلي b * ، a* ، شدند و مقادير عدد اسيد تيوباربيتوريك، شاخص هاي رنگي *L روزه بررسي شد. نتايج نشان داد كه ROE كپسوله شده در باكتري ها، در فواصل 4 صمغ دانه شاهي و قدومه شيرازي در به تاخير انداختن واكنشهاي شيميايي ميكروبي فيله گوشت پوشش دهي شده كارآمدتر بود و به دليل كاهش رشد باكتري ها، كاهش عدد روز به 16 روز افزايش يافت. اين مطالعه تيوباربيتوريك و رشد ميكروبي، ماندگاري از 4 تاييد كرد كه ROE كپسوله شده در پوشش تركيبي صمغ دانه شاهي و قدومه شيرازي، يك پوشش بالقوه براي بهبود كيفيت و ماندگاري فيله گوشت گاو است.
Researchers Masoumeh Babaei (First researcher) , Mohammad Ahmadi (Second researcher) , Mohammadreza Shiran (Third researcher) , maryam azizkhani (Fourth researcher)