Research Info

Home \اثرپوشش آلژینات سدیم بر روی ...
Title اثرپوشش آلژينات سديم بر روي برخي از شاخص هاي شيميايي گوشت كپور ماهي معمولي Cyprinus carpio آماده مصرف
Type Presentation
Keywords آلژينات سديم، گوشت ماهي، شاخص هاي شيميايي، pH ، TVB-N
Abstract ماهيان بخاطر داشتن اسيدهاي چرب غير اشباع و پروتئين با كيفيت بالا نسبت به فساد حساسيت زيادي دارند. به همين دليل استفاده از مواد نگهدارنده براي جلوگيري يا به تعويق انداختن فساد در آنها طي نگهداري ضرورت پيدا ميكند. هدف از اين مطالعه بررسي اثر پوشش آلژينات سديم بر روي برخي از شاخص هاي شيميايي گوشت كپور ماهي معمولي Cyprinus carpio آماده مصرف ميباشد. در اين مطالعه گوشت ماهي از مركز عرضه خريداري شد. تيمارهاي مورد استفاده شامل تيمار شاهد و تيمارهاي آلژينات سديم حاوي 3 و 5 / 3 درصد ميباشد. سپس نمونهها را از محلول خارج كرده و پس از خشك شدن پوشش در محيط آزمايشگاه، نمونهها بسته بندي شدند و به مدت 12 روز در دماي يخچال ) 1 ± 4 درجه سانتي گراد( نگهداري شدند و آناليزهاي مختلف در فواصل زماني معين ) 1 ، 4 ، 8 ، 12 روز( انجام گرفتند و تمامي آزمايشات در سه تكرار انجام شد. نتايج نشان ميدهد آلژينات 5 / 3 درصد بيشترين اثر را دارد و از اين رو ميشود به عنوان نگهدارنده و پوشش براي حفظ گوشت ماهي استفاده شود.
Researchers fahimeh tooryan (First researcher) , paeeze pazoki (Second researcher) , maryam azizkhani (Third researcher)