Title
|
اثر پوششي آلژينات سديم بر تعداد باكتري كل ) توتال كانت( و باكترهاي اسيدلاكتيك در گوشت
كپور ماهي معمولي Cyprinus carpio آماده مصرف
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
آلژينات سديم، گوشت ماهي،باكتري كل، اسيد لاكتيك
|
Abstract
|
ماهيان از جمله غذاهاي فسادپذير به شمار ميآيند و نسبت به ساير غذاهاي گوشتي، سريعتر فاسد ميشوند. به اين منظور از پوشش
خوراكي براي به تاخير افتادن فساد و افزايش عمر ماندگاري ماهي استفاده ميشود. مطالعه حاضر جهت اثر پوششي آلژينات سديم بر
تعداد باكتري كل و باكترهاي اسيدلاكتيك در گوشت كپور ماهي معمولي Cyprinus carpio آماده مصرف ميباشد. در اين مطالعه
گوشت كپورا ز مركز عرضه خريداري شد. تيمارهاي مورد استفاده شامل تيمار كنترل و تيمارهاي آلژينات سديم حاوي 3 و 5 / 3 درصد
مي باشد. سپس نمونهها را از محلول خارج كرده و پس از خشك شدن پوشش در محيط آزمايشگاه، نمونهها بسته بندي شد و به
مدت 12 روز در دماي يخچال ) 1±4 درجه سانتي گراد( نگهداري شد و شمارش ميكروبي در فواصل زماني معين ) 0 ، 4 ، 8 ، 12 روز(
انجام گرفت و تمامي آزمايشات در سه تكرار انجام شد. براساس نتايج آماري، نتايج نشان ميدهد كه آلژينات 5 / 3 درصد بيشترين اثر را
دارد و از اين رو ميشود به عنوان نگهدارنده براي حفظ گوشت ماهي استفاده شود.
|
Researchers
|
fahimeh tooryan (First researcher) , paeeze pazoki (Second researcher) , maryam azizkhani (Third researcher)
|