Title
|
اثر پوشش خوراكي نشاسته حاوي عصاره زرشك بر روي خواص حسي گوشت مرغ آماده مصرف
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
نشاسته، عصاره زرشك، گوشت مرغ، خواص حسي
|
Abstract
|
گوشت طيور فسادپذيري بالا داشته و با نگهداري نامناسب سريع ا فاسد ميشود. يكي از راههاي نگهداري اين محصول، استفاده از
پوششهاي طبيعي نظير نشاسته ميباشد. هدف از اين مطالعه بررسي اثر پوشش خوراكي نشاسته حاوي عصاره زرشك بر روي خواص
حسي گوشت مرغ آماده مصرف بود. تيمارهاي بررسي حاضر شامل: كنترل، نمونههاي حاوي نشاسته 3 درصد، نشاسته 5 / 3درصد ، 2
درصد عصاره زرشك و 5 / 3 درصد نشاسته + 2 درصد عصاره زرشك بودند. سپس به مدت 12 روز در دماي يخچال ) 4 ± 1 درجه
سانتيگراد( نگهداري شدند و آناليزهاي حسي صورت گرفت. نتايج نشان داد تيمار حاوي نشاسته 5 / 3 درصد به همراه عصاره 2 درصد
بيشترين امتياز را بدست آورد و ميتوان به عنوان نگهدارنده در موادغذايي جهت بهبود خواص حسي و افزايش ماندگاري استفاده كرد
|
Researchers
|
fahimeh tooryan (First researcher) , faezeh shahmardani (Second researcher) , maryam azizkhani (Third researcher)
|