Title
|
تاثير حرارت پخت بر باقيمانده هاي دارويي در غذا
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
باقيمانده هاي دارويي، امنيت غذايي، حرارت پخت، تجزيه
|
Abstract
|
در اين مطاله پايداري حرارتي باقيمانده هاي دارويي كه بطور معمول در غذا تشخيص داده مي شوند در منابع داده هاي در
دسترس مرور ميگردد. براي بررسي كمي تجزيه باقيمانده هاي دارويي حين فرآيند پخت، دو تكنيك عمده گزارش شده است:
روشهاي مبتني بر كروماتوگرافي مايع و آزمايشات ميكروبيولوژيكي. از آنجا كه محصولات حاصل از تجزيه آنتي بيوتيك ها ممكن
است مقداري فعاليت ضد ميكروب از خود نشان دهند، آزمايشات ميكروبيولوژيكي نمي توانند به عنوان روش هاي تحليلي دقيق
محسوب شوند. مطالعات نشان مي دهند كه تخريب حرارتي بتا لاكتام ها، كينولون ها، سولفوناميدها و تتراسايكلين ها را مي توان
با استفاده از يك مدل كينتيك درجه اول توصيف نمود. نتايج حاصل از اين مدل ها بيانگر اين است كه در بين دسته هاي مختلف
آنتي بيوتيكي بتا لاكتام ها و تتراسايكلين ها بيشترين حساسيت نسبت به تجزيه در مقابل حرارت را نشان مي دهند در حاليكه
باقيمانده داروهاي ضد انگلي مقاومترين نسبت به حرارت مي باشند. اگرچه حرارت مي تواند تا حدودي منجر به كاهش غلظت
بقاياي آنتي بيوتيك و تخريب آن ها شود اما محصولات جانبي تشكيل شده بر اثر حرارت تا به امروز به درستي شناخته نشده اند و
ممكن است خطرناك باشند. تحقيقات بيشتر براي تعيين تأثير آنها بر ايمني مواد غذايي و سلامت انسان ضروري بنظر مي رسد.
|
Researchers
|
Mohaddeseh Abouhosseini Tabari (First researcher)
|