Title
|
كاربرد نشاسته در توليد نانومواد مورد استفاده در صنعت غذا
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
بيوپليمر، مواد غذايي، نانومواد، نشاسته
|
Abstract
|
نشاسته يك پليمر طبيعي، فراوان، تجديد پذير و قابل تجزيه زيستي است. اين ماده در قسمت هاي مختلف گياهان مانند ريشه ها، ساقه ها، ميوه ها و دانه ها به عنوان منبع ذخيره انرژي يافت مي شود. نشاسته اصلاح نشده استخراج شده از گياهان "نشاسته طبيعي" ناميده مي شود. نشاسته وقتي تحت يك يا چند واكنش و تغيير فيزيكي، شيميايي يا آنزيمي قرار بگيرد، "نشاسته اصلاح شده" ناميده مي شود. نشاسته طبيعي و اصلاح شده و مشتقات آنها به طور گسترده اي در توليد نانومواد مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين مقاله، به استفاده از نشاسته براي توليد نانومواد، از جمله نانوكريستال ها، نانو امولسيون ها، نانوكمپلكس ها، نانوكپسول ها و نانوالياف پرداخته شد.
|
Researchers
|
maryam azizkhani (First researcher)
|