Research Info

Home \کاربرد نشاسته در تولید ...
Title كاربرد نشاسته در توليد نانومواد مورد استفاده در صنعت غذا
Type Presentation
Keywords بيوپليمر، مواد غذايي، نانومواد، نشاسته
Abstract نشاسته يك پليمر طبيعي، فراوان، تجديد پذير و قابل تجزيه زيستي است. اين ماده در قسمت هاي مختلف گياهان مانند ريشه ها، ساقه ها، ميوه ها و دانه ها به عنوان منبع ذخيره انرژي يافت مي شود. نشاسته اصلاح نشده استخراج شده از گياهان "نشاسته طبيعي" ناميده مي شود. نشاسته وقتي تحت يك يا چند واكنش و تغيير فيزيكي، شيميايي يا آنزيمي قرار بگيرد، "نشاسته اصلاح شده" ناميده مي شود. نشاسته طبيعي و اصلاح شده و مشتقات آنها به طور گسترده اي در توليد نانومواد مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين مقاله، به استفاده از نشاسته براي توليد نانومواد، از جمله نانوكريستال ها، نانو امولسيون ها، نانوكمپلكس ها، نانوكپسول ها و نانوالياف پرداخته شد.
Researchers maryam azizkhani (First researcher)