Title
|
كاربرد نانوكپسول ها در صنعت غذا
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
نانوكپسول، نانوامولسيون، نانوليپوزوم، نانوساختار، صنايع غذايي
|
Abstract
|
در حال حاضر فناوري نانو به عنوان يكي از سريع ترين موضوعات در تحقيقات مواد غذايي تبديل شده است كه گزينه هاي زيادي را جهت توليد و ريزپوشاني در مواد غذايي پيشنهاد مي كند. در صنعت غذا به منظور در صنعت غذا به منظور غني ساز ي وافزايش ماندگاري مواد غذايي ازنگه دارنده هاي ضدميكروبي، ، طعم دهنده ها، رنگ دهنده ها، تركيبات فراسودمند و... به شكل خالص و گاهي اوقات به شكل سيستم هاي رسانش به سلول هدف مانند نانوساختار ها استفاده مي شود. از آن جايي كه استفاده از اين تركيبات فعال به شكل مستقيم به ماده غذايي در طي فراوري غذا غالبا تجزيه مي شوند و زيست فراهي كمي ايجاد مي كنند، در نتيجه به ميزان كمي به سلول هدف رسيده و در واقع تا قبل از رسيدن به محل مورد نظر، تخريب مي شوند، از اين رو با كپسوله كردن اين تركيبات مي توان تا ميزان زيادي از تجزيه و تخريب آن ها جلوگيري كرد. بنابراين به كمك تكنولوزي نانو مي توان راحت تر به اهداف مورد نظر در صنعت غذايي دست يافت. همچنين از اين تكنولوژي در ساير موارد نظير پزشكي، داروسازي، منسوجات، محصولات مراقبتي و غيره استفاده شده است.
|
Researchers
|
talaye falah aski (First researcher) , fahimeh tooryan (Second researcher)
|