نام و نام خانوادگی فهیمه توریان شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی وبسایت — پست الکترونیک f [dot] tooryan [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنوانمحل و سال 1 اهمیت ماریناد کردن در مواد غذایی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1399) 2 مروری بر PHA در مواد غذایی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1399) 3 اثز نانوامولسیون اسانس زیره سبز برخواص ارگانولپتیکی فیله مرغ در دمای یخچالی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1398) 4 مطالعه بر (Cuminum cyminum) اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز خواص میکروبی فیله مرغ در دمای 4 درجه سانتی گراد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1398)