نام و نام خانوادگی راضیه پرتوی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی وبسایت — پست الکترونیک r [dot] partovi [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنوانمحل و سال 1 "بررسی خصوصیات مواد غذایی بسته بندی شده با هیبرید گرافن اکساید- اکسید روی و پلی لاکتیک اسید دانشکده دامپزشکی (1402) 2 بررسی تاثیرات غنی سازی جیره با گیاه پونه و رزماری بر کیفیت گوشت سینه بلدرچین ژاپنی دانشکده دامپزشکی (1402) 3 بررسی اثرات غنی سازی جیره با گیاه خارمریم و آرتیشو بر کیفیت گوشت سینه بلدرچین ژاپنی دانشکده دامپزشکی (1401) 4 بررسی اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیان بر کیفیت فیله ماهی قزل آلا در طی نگهداری در شرایط سرد دانشکده دامپزشکی (1401) 5 بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس های زنیان، پونه و مرزه دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل (1400) 6 بررسی تاثیرات تزریق داخل تخم مرغی عصاره روغنی بذر کتان بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت سینه جوجه یکروزه دانشکده دامپزشکی (1399) 7 بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس مرزنجوش و نانوذرات اکسید روی بر روی گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی دانشکده دامپزشکی (1399) 8 مطالعه ویژگیهای فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسـین درسویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکومایسـین جداشده از شیر خام دانشکده دامپزشکی (1398) 9 بررسی فعالیت ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب پذیر کیتوزان حاوی اسانس علف لیمو و نانوذرات دی اکسـیدتیتانیوم برروی گوشت چرخ کرده گـاو در دمای یخچالی دانشکده دامپزشکی (1398)