نام و نام خانوادگی راضیه پرتوی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل / دانشکده دامپزشکی / گروه بهداشت موادغذایی تحصیلات دکترای تخصصی / دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی وبسایت — پست الکترونیک r [dot] partovi [at] ausmt [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع عنوانکارفرما 1 مقایسه میزان آلودگی به فلزات سنگین کروم، کادمیوم، سرب، نیکل، روی و آرسنیک در برنج های ایرانی و وارداتی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1400) 2 مقایسه بین محتوای کل ترکیبات فنولیک، کاروتنوئید، اسید آسکوربیک و فعالیت آنتی اکسیدانی در آب گریپ فروت طبیعی و تجاری بسته بندی شده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1400) 3 بررسی اثر نانوامولسیون اسانس Artemisia dracunculus L. بربیان ژن های حدت (stx1,stx2) اشرشیاکلی O157:H7 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1400) 4 ارزیابی اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی نانوذرات مس و تیتانیوم با استفاده از عصاره گیاه مرزه به دو روش استرینگ و فراصوت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1398) 5 تاثیر استفاده از نانوکورکومین در جیره بر ویژگی های لاشه، ثبات اکسیداتیو و کیفیت گوشت سینه جوجه های گوشتی آلوده شده با گونه های ایمریا دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (1398)