Research Info

Home \شبیه سازی چروکیدگی و انتقال ...
Title شبيه سازي چروكيدگي و انتقال رطوبت و حرارت در خشك كردن چغندر لبويي
Type Article
Keywords انتقال جرم، انتقال حرارت، تفاضل محدود، چروكيدگي، چغندر لبويي
Abstract خشككردن، يك روش مهم نگهداري مواد مرطوب است و براي طيف گستردهاي از محصولات صنعتي و كشاورزي قابل استفاده است. با توجه به فعاليت آبي كم، در فرآوردههاي خشكشده نرخ فساد محدود است و به دليل كاهش حجم بهراحتي قابل حملونقل و نگهداري هستند و نيازي به نگهداري در سردخانه ندارند درنتيجه در اين فرآوردهها هزينه مصرف انرژي پايين است. هدف از مطالعه حاضر توسعه يك مدل براي توصيف انتقال جرم و حرارت طي خشككردن تكههاي چغندر لبويي بود. دما، رطوبت و چروكيدگي يك قطعه چغندر لبويي استوانهاي شكل طي خشككردن در سه دماي مختلف هوا (50، 60 و 70 درجه سانتيگراد) شبيهسازي شدند. معادلات انتشار رطوبت و حرارت همزمان با شرايط مرزي همرفتي با استفاده از يكزبان شبيهسازي (MATLAB) بر اساس روش تفاضل محدود حل شدند. چروكيدگي، ويژگيهاي حرارتي و نفوذ رطوبت متغير در شبيهسازي مدنظر قرار گرفتند. نتايج شبيهسازي به شكل رضايت بخشي با درجه حرارت و رطوبت اندازهگيري شده از چغندر لبويي طي خشك شدن توافق داشت
Researchers daniel Maghsudlu (First researcher) , gadir esmaili (Second researcher) , Seyed ahmad Shahidi (Third researcher) , Donya Maghsudlu (Fourth researcher)