Research Info

Home \آگاهی، نگرش و عملکرد دست ...
Title آگاهي، نگرش و عملكرد دست اندركاران تهيه و توزيع غذا رستورانهاي بين راهي جاده هراز در ارتباط با ايمني و بهداشت مواد غذايي
Type Article
Keywords ايمني مواد غذايي، آگاهي، نگرش، عملكرد، رستوران
Abstract زمينه و هدف: مطالعه حاضر از نوع مقطعي است كه به مدت سه ماه، از مهر ماه تا آذر ماه سال 1400 در بين 170 نفر از دست اندركاران تهيه و توزيع غذا، با هدف بررسي ميزان آگاهي، نگرش و عملكرد در ارتباط با ايمني و بهداشت مواد غذايي در رستورانهاي بين راهي جاده هراز انجام شد. روش كار: ابزار جمع آوري اطلاعات، پرسشنامهاي كه شامل دو بخش سؤالات جمعيتشناختي محققساخته )سن، جنسيت، تحصيلات، نوع شغل در رستوران، سابقه كار، محل سكونت، سابقه شركت در دورههاي آموزشي( و بخش مربوط به سؤالات سنجش آگاهي، نگرش و عملكرد كه استاندارد سازمان بهداشت جهاني بود. 97 % افراد داراي سطح آگاهي خوب و از نظر نگرش 100 % افراد داراي نگرش مثبت و عملكرد 100 % افراد خوب بود. همچنين بين / نتايج: 1 سطح آگاهي با سن، سطح تحصيلات و سابقه شركت در دورههاي آموزشي رابطه آماري معنيداري وجود داشت. 25 سال و افراد داراي تحصيلات دانشگاهي و همچنين افراد داراي سابقه شركت در دورههاي - نتيجه گيري: بيشترين ميزان آگاهي در سن 40 آموزشي ديده شد. سطح آگاهي در كليد شماره چهار )نگهداري غذا در دماي ايمن( و از نظر نگرش و عملكرد كليد شماره 3 )پخت كامل غذا( 82 % از افراد سابقه شركت در دورههاي آموزشي را نداشتند، لزوم اجراي دورههاي آموزشي / كمترين ميانگين را داشتند. همچنين از آنجايي كه 4 مناسب و ايجاد انگيزه جهت افزايش بيشتر آگاهي و متعاقباً افزايش و بهبود نگرش و عملكرد توسط ارگانهاي زيربط ميتواند ارتقاء دهنده وضع موجود باشد
Researchers Yasaman Tabatabaie ranjbar (First researcher) , Shohreh Alian Samakkhah (Second researcher) , fahimeh tooryan (Third researcher)