Research Info

Home \اثر روش های عصاره گیری روی ...
Title اثر روش هاي عصاره گيري روي تركيبات فنولي و فعاليت آنتي اكسيداني گياه سرخارگل (Echinacea purpurea)
Type Presentation
Keywords آنتي اكسيدان، سرخارگل، فنول، فلاونوييدي، آزمون DPPH
Abstract سرطان يكي از مشكلات جدي سلامت جوامع امروزي ست. بروز مقاومت به شيمي‏درماني و همچنين عوارض گسترده‏ي آن دانشمندان را به پژوهش در زمينه‏ي آنتي‏اكسيدان هاي طبيعي ترغيب كرده است. اين پژوهش به بررسي خاصيت آنتي‏اكسيداني گياه سرخارگل و مقايسه اين خاصيت در دو عصاره آبي و متانولي اين گياه مي‏پردازد. در اين پژوهش آزمون DPPH، سنجش ميزان فلاونوئيد كل به روش رنگ سنجي با آلومينيوم كلريد، اندازه‏گيري تركيبات فنولي به روش فولين سيوكالتو انجام شد. ميزان فنل كل در اندام هاي هوايي سرخارگل در عصاره‏هاي آبي و متانولي به ترتيب 62/2± 73/15 و 74/3±40/23 (ميلي‏گرم گاليك اسيد در گرم عصاره) مي‏باشد. همچنين مقدار فلاونوئيد كل در عصاره‏هاي آبي و متانولي به ترتيب 92/0±45/2 و 75/1±37/4 (ميلي‏گرم كوئرستين در گرم عصاره) مي‏باشد. همچنين نتايج نشان داد كه غلظت عصاره‏ها و آنتي‏اكسيدان سنتزي تآثير معني‏داري بر مهار راديكال آزاد DPPH دارد(P<0.05).
Researchers seyedeh fatemeh hosseini nasab (First researcher) , Hossein Moradi (Second researcher) , mostafa govahi (Third researcher) , Vahid Akbarpour (Fourth researcher)