Title
|
اثر روش هاي عصاره گيري روي تركيبات فنولي و فعاليت آنتي اكسيداني گياه سرخارگل (Echinacea purpurea)
|
Type
|
Presentation
|
Keywords
|
آنتي اكسيدان، سرخارگل، فنول، فلاونوييدي، آزمون DPPH
|
Abstract
|
سرطان يكي از مشكلات جدي سلامت جوامع امروزي ست. بروز مقاومت به شيميدرماني و همچنين عوارض گستردهي آن دانشمندان را به پژوهش در زمينهي آنتياكسيدان هاي طبيعي ترغيب كرده است. اين پژوهش به بررسي خاصيت آنتياكسيداني گياه سرخارگل و مقايسه اين خاصيت در دو عصاره آبي و متانولي اين گياه ميپردازد. در اين پژوهش آزمون DPPH، سنجش ميزان فلاونوئيد كل به روش رنگ سنجي با آلومينيوم كلريد، اندازهگيري تركيبات فنولي به روش فولين سيوكالتو انجام شد. ميزان فنل كل در اندام هاي هوايي سرخارگل در عصارههاي آبي و متانولي به ترتيب 62/2± 73/15 و 74/3±40/23 (ميليگرم گاليك اسيد در گرم عصاره) ميباشد. همچنين مقدار فلاونوئيد كل در عصارههاي آبي و متانولي به ترتيب 92/0±45/2 و 75/1±37/4 (ميليگرم كوئرستين در گرم عصاره) ميباشد. همچنين نتايج نشان داد كه غلظت عصارهها و آنتياكسيدان سنتزي تآثير معنيداري بر مهار راديكال آزاد DPPH دارد(P<0.05).
|
Researchers
|
seyedeh fatemeh hosseini nasab (First researcher) , Hossein Moradi (Second researcher) , mostafa govahi (Third researcher) , Vahid Akbarpour (Fourth researcher)
|