Research Info

Home \تکنیک های نانوپرایمینگ بذر در ...
Title تكنيك هاي نانوپرايمينگ بذر در كشاورزي مدرن
Type Presentation
Keywords پرايمينگ، نانوپرايمينگ، بذر
Abstract چكيده محصولات زراعي به دليل تغييرات آب و هوايي و كاهش منابع و تنوع زيستي در حال تهديد مي باشند. براي افزايش توليد محصولات زراعي نياز به يك تحول جديد در حوزه كشاورزي است. انتظار مي رود جمعيت جهان تا سال 2050 به 9 تا 10 ميليارد نفر افزايش يابد كه اين به آن معني است كه توليد غذا بايد 25 تا 70 درصد در مقايسه با سطوح فعلي افزايش يابد. بنابراين، براي تضمين پايداري و افزايش توليد بايد فناوري هاي جديدي دركشاورزي به كار گرفته شود. پرايمينگ بذر يكي از روش هاي ويژه اي است كه منجر به جوانه زني سريع، يكنواخت و بذر با كيفيت مي شود. نانوتكنولوژي اين پتانسيل را دارد كه به كشاورزي مبتني بر فناوري جديد كمك كند. بسياري از نانومواد براي كاربردهاي كشاورزي توسعه يافته اند، استفاده از محصولات نانو براي حفاظت از محصول مي تواند به طور قابل توجهي اثرات ناشي از كشاورزي سنتي را بر روي محيط زيست كاهش دهد و به اين ترتيب سازگار با محيط زيست است. به كارگيري فناوري نانو در پرايمينگ بذر يك تكنيك جديد مي باشد. نانوپرايمينگ قادر است ژن هاي مختلف را در طول جوانه زني، به ويژه ژن هاي مقاومت به تنش گياه را فعال كند و همچنين براي محافظت از بذر نيز مي توان از آن استفاده كرد.
Researchers Mohadeseh Haji Ghasemi (First researcher) , mostafa govahi (Second researcher)