Research Info

Home \بررسی رابطه بین متغیرهای ...
Title بررسي رابطه بين متغيرهاي جمعيت شناختي و ميزان دانش بهداشتي كاركنان مراكز عرضه غذا
Type Presentation
Keywords مواد غذايي، مراكز عرضه، دانش، جمعيت شناختي
Abstract غذا و تغذيه بدون ترديد مهمترين موضوع مورد بحث دنياي امروز را تشكيل ميدهد. ازدياد روز افزون جمعيت و كوشش براي فراهم كردن احتياجات غذايي نسل آينده الزاماً پيگيري در زمينههاي مختلف كشاورزي، دامپروري، تكنولوژي و علوم وابسته را ايجاب مينمايد. باتوجه به اهميت موضوع بهداشت مواد غذايي در اماكن عرضه غذا، بر آن شديم تا با استفاده از پرسشنامههاي استاندارد به بررسي وضعيت مراكز عرضه غذا اطراف تهران بپردازيم. در مطالعه حاضر ميزان دانش 1/79 درصد از كاركنان مراكز عرضه مواد غذايي در سطح خوب طبقه بندي شد. ارتباط بين متغيرهاي دموگرافيكي مانند سن كاركنان مراكز عرضه، سطح تحصيالت و محل سكونت آنها با سطح دانش آنان معني دار بود. ميزان دانش آشپزها و كمك آشپزها و افراد داراي تحصيالت ارشد و كارشناسي ارشد بيشتر از ساير افراد بود. بيش جنسيت و سطح دانش تفاوت معني داري ديده نشد. عليرغم وجود دانش كافي در كاركنان مراكز عرضه غذا در اطراف تهران، با توجه به وجود ارتباط معني دار بين سن و سطح تحصيالت افراد با ميزان دانش آنها به نظر مي رسد انجام مداخالت آموزشي و برگزاري دوره هاي آموزشي در زمينه موضوعات مورد ضعف و همچنين حساس سازي پرسنل به ويژه ساكن در مناطق روستايي مورد نياز مي باشد.
Researchers Yasaman Tabatabaie ranjbar (First researcher) , Shohreh Alian Samakkhah (Second researcher) , fahimeh tooryan (Third researcher)