Research Info

Home \بررسی خواص ضد میکروبی فیلم ...
Title بررسي خواص ضد ميكروبي فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس مرزنجوش و نانو ذرات اكسيد روي بر گوشت چرخ شده گاو
Type Presentation
Keywords اسانس مرزنجوش، اثر ضدميكروبي، پلي لاكتيك اسيد، گوشت گاو، نانو ذرات اكسيد روي
Abstract هدف از اين مطالعه ارزيابي اثرات ضدميكروبي فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد تركيب شده با اسانس مرزنجوش ( 5 حجمي حجمي) و نانو ذرات اكسيد روي ( 1 درصد حجمي حجمي) بر روي گوشت چرخ شده گاو ، در حين نگهداري در دماي يخچالي به مدت 8 روز ميباشد. در رابطه با تمام گروههاي باكتريايي ، تفاوت معنيداري بين گروههاي پلي لاكتيك اسيد و تمامي اثر ضد ميكروبي اسانس مرزنجوش به طور .(P<0/ تيمارها به جز 1% نانو ذرات اكسيد روي در روزهاي 6،4 و 8 مشاهده شد ( 05 %1/ شمارش كلي باكتريهاي مزوفيل گروه 5 .(P>0/ موازي با افزايش غلظت اسانس افزايش يافت اما اختلاف معني دار نبود ( 5 1% اسانس مرزنجوش به همراه 1% نانو ذرات اكسيد روي، پايينتر از حداكثر سطح قابل قبول در طول / اسانس مرزنجوش و گروه 5 6 روز ذخيره سازي بود. در حالي كه تعداد باكتري ها در ساير گروهها در روز 4 بالاتر از حد مجاز قابل قبول بود. نانوذرات اكسيد روي اثر ضدميكروبي از خود نشان ندادند. گروه پلي لاكتيك اسيد در كاهش رشد باكتري ها در مقايسه با نمونه شاهد اختلاف .(P>0/ معناداري نداشت(
Researchers maryam negahdari (First researcher) , razieh partovi (Second researcher) , amir babaei (Third researcher) , ali abdolkhani (Fourth researcher)